DESPRE FORTERRA PRIMA CASA CALCULATOR TAXE NOTARIALE ADAUGA CERERE ADAUGA ANUNT CARIERE CONTACT
Prima pagina Despre Forterra Cine suntem

Forterra. Consultanta imobiliara.

FORTERRA este mai mult decat o companie de intermediere si consultanta imobiliara. FORTERRA este locul unde gasiti raspunsuri la intrebarile: "imi gasesc casa care sa imi placa?", "oare trebuie sa caut mult un apartament potrivit pentru familia mea?", "oare gasesc o agentie imobiliara care sa imi prezinte apartamente in orice zona a Bucurestiului?", "oare gasesc o agentie care sa imi vanda rapid proprietatea mea?". Intrebati-ne sau, mai bine, vizitati-ne, si va veti convinge.

Suntem foarte constienti de problemele multiple, emotiile si stresul continuu cu care se confrunta zi de zi persoanele direct implicate in derularea unei tranzactii imobiliare (vanzatori, cumparatori, locatori, chiriasi etc.). Tocmai de aceea, FORTERRA va propune o echipa de specialisti competenti si orientati spre rezultat, capabili sa preia si sa gestioneze eficient si cu deplin succes toate problemele dumneavoastra, garantandu-va astfel siguranta tranzactiei pe care doriti sa o realizati.

Pentru noi serviciile de inalta calitate pe care le oferim inseamna o dezvoltare permanenta a portofoliului si, in mod special, satisfacerea cerintelor clientilor nostri. Scopul nostru este de a continua sa lucram pentru clientii nostri la standardele inalte pe care le-am stabilit pentru noi insine, personalizand serviciile noastre pentru fiecare client.

Noi, cei de la FORTERRA, formam o echipa tanara, inventiva si ambitioasa, al carei crez este acela de a redefini in perceptia clientilor nostri notiunile de "agentie imobiliara" si "servicii imobiliare integrate". Suntem de parere ca in orice domeniu, calitatea standardelor unei companii reflecta in mod special calitatea membrilor echipei, care contribuie la atingerea acestor standarde si pentru acest motiv, Forterra continua sa investeasca in perfectionarea angajatilor sai. Experienta noastra se bazeaza pe combinatia unica dintre profesionalism, exigenta, flexibilitate, imbunatatirea permanenta a serviciilor prestate si versatilitate. Serviciile noastre sunt in exclusivitate indreptate catre client, Forterra oferind clientilor sai cele mai bune solutii si atribuind calitatii cea mai inalta valoare.

FORTERRA s-a nascut ca un raspuns la evolutia dinamica pe care o inregistreaza piata afacerilor autohtone. Scopul echipei FORTERRA - care beneficiaza de o indelungata experienta in domeniul imobiliar - este acela de a impune pe piata un stil de abordare diferit, bazat pe calitatea ridicata a serviciilor prestate si preocuparea permanenta de a satisface interesele clientilor.

Integritatea, Onestitatea, Inventivitatea, Exigenta si Profesionalismul sunt valorile incontestabile pe care noi, oamenii de la FORTERRA, suntem convinsi ca vom reusi sa le transformam din simple cuvinte in repere stabile, definitorii pentru intreaga noastra activitate.

Gradul ridicat de profesionalism al echipei FORTERRA, stabilirea unor solide relatii de parteneriat profesional si impartirea riguroasa a sarcinilor in cadrul companiei, astfel incat fiecare problema cu care va confruntati dumneavoastra sa revina spre solutionare unei persoane specializate, apte sa o rezolve, reprezinta argumentele prin care ne propunem sa ne castigam si sa ne consolidam un loc distinct, aparte, in perceptia clientilor nostri.
Splaiul Unirii 16, Etaj 6, Bucuresti
Telefon : (004) 0726.11.33.11
Email : imobiliare[at]forterra.ro
firma | info vanzare | info cumparare | apartamente prima casa | calculator taxe notariale si impozit stat
vanzari apartamente | vanzari case | vanzari terenuri | vanzari spatii comerciale | vanzari spatii birouri
inchirieri apartamente | inchirieri case | inchirieri spatii comerciale | inchirieri spatii birouri
servicii imobiliare | servicii juridice | job in imobiliare | a.n.p.c